Matrix

Socolor Beauty

Matrix Socolor Beauty is de permanente haarkleuring van de onbetwiste nummer 1 van Amerika. Met zijn gepatenteerd Cera – Oilcomplex zorgt de haarverf voor een

langdurige mooie kleur met een schitterende glans. Met het uitgebreide assortiment bent u in staat om alle natuurlijke, grijsdekkende en de huidige mode tinten te bereiken.

ColorSYNC

Ammonia vrije demi kleuring met het gepatenteerde Cera – Oil complex om het haar in evenwicht te brengen. Geeft een verbluffende intense glans aan het haar dat zijdezacht
aanvoelt. Natuurlijk, subtiel of juist gedurfd modieus of extravagant. Met Matrix Color Sync kan het allemaal.

 

Blond

Matrix heeft verschillende systemen om nog meer variatie in blond kleuringen te verkrijgen.
Van mooie verzachtende en/of opfris kleurnuances in blond in 2 tot 10 minuten. En kleuren variërend van ijsblond tot zandkleurig beige. Alles is mogelijk!
(in overleg met één van onze kleurspecialsten)

MATRIX Bond Ultim8

Dit product is zeer uniek!

Droom je van een (ijs)blonde look, maar ben je bang voor de kwaliteit van je haar? Maar of je nu gaat voor blond, donker, grijsdekking, mooie glans of je beschadigde haar te herstellen? Bond Ultim8 is jouw nieuwe BFF!!

Maak nu kennis met Bond Ultim8. In 3 stappen beschermen wij jouw haar. De Bond Ultim8 behandeling stopt niet alleen bij ons in de salon, maar gaat door bij jou thuis voor een optimaal reslutaat. Dat heerlijke haargevoel na je kappersbezoek, wil je toch vasthouden? Gebruik stap 3 thuis om je haar te beschermen tussen de 2 salonbezoeken in. Je haar zal heerlijk aanvoelen!

Ter behoud van kleur en glans.

Het beschermt je haar tijdens het kleurproces. Het herstelt bestaande schade aan je haar. Voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten.

Are you ready  to #DareToHair..  Maak nu een afspraak bij ons in de salon en make de switch!