Ons Team

Over Haarstudio Jean-Pierre

U ziet het niet aan die stralende klanten en moderne kapsels die de salon vandaag de dag verlaten in Kruisland. Maar Haarstudio Jean-Pierre bestaat toch al meer dan 80 jaar.  Vandaar dat Haarstudio Jean-Pierre een begrip is in de regio maar óók ver daarbuiten. Met de derde generatie achter de kappersstoel staan wij nog met evenveel plezier en motivatie voor klanten klaar om alle haarwensen te vervullen als bij de start van de kapsalon.

Centraal hierin staat onze Brabantse openheid, betrouwbaarheid, eerlijkheid en “state of the art” vakkennis. Het professionele team van Haarstudio Jean-Pierre is constant op de hoogte van trends, fashion en productontwikkeling. Zo geven we u een persoonlijk geadviseerde coupe en kleur die gewoon lekker bij u past.

Maar wij denken verder! Want hoe zit uw kapsel morgenochtend? Daarom adviseren wij u graag uitgebreid maar altijd vrijblijvend over de beste producten die wij ook zelf iedere dag in de salon toepassen. Vakmanschap vraagt om meesterschap ook in cosmetische producten.  Van de dagelijkse haarverzorging thuis tot de “high end” styling producten. Onze handige, professionele tips en tricks die krijg je er altijd gratis bij!

Daarnaast bieden wij ook nog diverse make-up behandelingen en beauty touch-up's aan. Als service óf als een extra behandeling. Wij spreken alles vooraf even rustig met u door.

En dan onze grote liefde voor het opsteken van haar, vlechten en haarwerk die van alle bruidjes afstraalt die onze salon verlaten. Wij verzorgen uw kapsel én make-up voor deze dag der dagen. Wij komen ook op de door uw gewenste locatie en werken buiten de reguliere openingsuren om. Want die mooiste dag van je leven wordt jouw mooiste dag van je leven. In overleg is veel mogelijk. Ook voor een kapsel check-up of kapsel change tussendoor stappen wij (uiteraard op afspraak) in de auto en zullen we graag voor je klaar staan. En ook de bruidegom krijgt bij ons de aandacht die hij verdient.

Een communicant in de familie? Wij staan ook op zondagochtend voor jullie klaar!

Jullie ultieme haarwens is onze focus, jullie blijdschap is onze werkvreugde!

Stap eens binnen of bel ons om een gratis afspraak voor een adviesgesprekje te maken. Wij komen vast en zeker met plannen waar u ook gelukkig van wordt.

Tot ziens bij Haarstudio Jean-Pierre in Kruisland, al 80 jaar blij met haar!